Upptäck den laddbara friheten.

Kia drivs av att ständigt blicka framåt med en nyfikenhet på morgondagen. Det är en drivkraft som Kia delar med svenska gruppen Mando Diao som gjort sin tolkning av den laddbara friheten med låten ”Du och jag mot världen”. Idag har Kia åtta laddbara bilmodeller, och fler är på väg. En större valmöjlighet för dig som vill köra på el, och en viktig del av den laddbara friheten.

Ett liv med Kia – på dina villkor.

Föredrar du att leasa en Kia på ett enkelt och bekymmersfritt sätt, mot en månadsavgift (baserad på val av bilmodell, extrautrustning och ränta)? Eller vill du ha ett flexibelt och skräddarsytt billån som gör att du kan äga din Kia? Oavsett vad du väljer så har Kia smidiga finansieringslösningar för just dig, inklusive serviceavtal.

Använd bilen som strömkälla.

Med den innovativa funktionen Vehicle-2-Device kan du använda bilen som strömkälla för att ladda och driva andra elektriska apparater. Ge ström åt kaffekokaren på utflykten, ladda en eFoil-bräda, elcykel eller till och med en annan elbil. Både Kia EV6 och Kia Niro EV är utrustade med Vehicle-2-Device-funktion.